woensdag 26 november 2008

TMF!

Op TMF kan men tegenwoordig 24 uur per dag videoclips zien van de artiesten die hot zijn op dat moment. Tijdens deze videoclips zijn er allerlei verschillende programma's die de kijker informeren over de laatste nieuwtjes en trends op muziekgebied.
Neem als voorbeeld; TMF reAction. Dit programma wordt door een of twee VJ's gepresenteerd, en in deze uitzending komen verschillende artiesten langs die flink aan de tand worden gevoeld. Ook kijkers kunnen Live vragen emailen naar de studio en ze kunnen zelfs in beeld komen door middel van een webcam.
Tussen interviews en reclames door, zijn er natuurlijk de videoclips te zien.

Een ander programma die de kijkers informatie geeft is; Clipkennis. Dit wordt tijdens de videoclips uitgezonden. Over elke clip wordt dan wat verteld, zoals; laatste roddels, biografie en audiografie van de artiest die op dat moment te zien is. Dit wordt allemaal afgebeeld in kleine kaders die onder in het beeld te zien zijn.

Op deze manier zijn er verschillende mogelijkheden, waardoor een kijker informatie te weten krijgt over zijn/haar favo artiest. ook wordt de kijker steeds meer betrokken dmv de webcam en de vragen die zij zelf kunnen stellen.
De toekomst zal ons nog veel gaan bieden op gebied van informatie over videoclips!

Geen opmerkingen: